DESPRE NOI

BAT Mediaș S.A. este o companie cu o tradiție îndelungată în execuția de sisteme de transport și distribuție a gazelor naturale, dezvoltându-se într-o zonă în care exploatarea gazelor naturale a transformat municipiul Mediaș într-unul din principalele centre care a stat la baza dezvoltării industriei românești. Extracţia gazelor naturale a fost unul dintre cei mai importanţi piloni pe care s-a bazat industrializarea României, inclusiv în ceea ce privește dezvoltarea sectoarelor de industrie conexe pentru exploatările de gaze naturale. De altfel, industria gazelor naturale are o istorie pe plan local de mai bine de 100 de ani.

În acest context favorabil, compania Bat Mediaș S.A. a fost înființată în anul 1952 și a fost privatizată în 1992. Începând cu anul 2009 BAT Mediaș acționează ca antreprenor pentru execuția conductelor de transport gaze naturale și instalații tehnologice de suprafață, construite pe piața locală. De-a lungul întregii sale activități, BAT Mediaș S.A. a făcut parte sau a colaborat pentru numeroase proiecte în special cu companii locale din industria energiei electrice, printre care Transgaz, Romgaz, Petrom și Conpet.

Suntem specializați în execuţia de sisteme de transport al gazelor naturale, sisteme de distribuţie a gazelor naturale şi sisteme de distribuţie închise ce funcţionează în regim de înaltă presiune, instalaţii de utilizare a gazelor naturale ce funcţionează în regim de înaltă presiune, conducte de alimentare din amonte şi instalaţii tehnologice de suprafaţă aferente înmagazinării de gaze naturale, precum și instalaţiile şi echipamentele conexe (stații de reglare – măsurare, stații de injecţie, stații de comprimare, etc.).

De asemenea, realizăm construcții de dimensiuni mici și medii, cu montaj pe locație, având autorizație de execuție de la Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei, precum și autorizații ANRE și ISCIR pentru specialiștii noștri.

BAT Mediaș S.A. asigură și transporturi tehnologice cu autotractoare și semiremorci și oferă spre închiriere utilaje de construcții cu operator.

VALORI

INTEGRITATE

Ne asumăm promisiunile pe care le facem clienților noștri și ne străduim întotdeauna să le oferim cele mai bune rezultate. Indiferent de locul în care ne desfășurăm activitatea, de răspunderea pe care ne-o asumăm sau de operațiunile realizate, lucrăm cu același sprit de integritate și respect pentru toate părțile implicate.

CALITATE

Avem o preocupare continuă pentru asigurarea unor servicii de calitate tuturor clienților și colaboratorilor noștri. Punem accentul pe creșterea standardelor profesionale, asigurându-le tuturor angajaților noștri posibilitatea de a-și îmbunătăți aptitudinile și folosim utilaje și echipamente de ultimă generație.

PERFORMANȚĂ

Performanța atinsă printr-un nivel de eficacitate ridicat și complexitatea proiectelor realizate de-a lungul anilor ne-au asigurat o prezență durabilă pe piață, lucru evidențiat și prin colaborările îndelungate pe care le avem cu companii de renume din domeniul energiei electrice.

COLABORARE

Angajamentul nostru pentru oferirea unor servicii de calitate, investițiile constante în tehnologie și în capitalul uman, flexibilitatea în fața clienților noștri ne-au ajutat să devenim un partener de încredere pentru toți clienții și colaboratorii noștri, cu care am dezvoltat relații bazate pe comunicare și cooperare.

INOVAȚIE

Ne dorim să găsim întotdeauna cele mai practice soluții pentru provocările care pot apărea pe parcursul activității noastre, astfel încât să obținem rezultate satisfăcătoare pentru toți clienții noștri. Astfel, ne străduim să ne îmbunătățim și să ne perfecționăm constant modul în care ne desfășurăm activitatea.

SIGURANȚĂ

Printre prioritățile noastre se numără menținerea unui mediu de lucru sigur, precum și pentru a întruni toate standardele de siguranță și de calitate care se impun în domeniu. Aceleași măsuri de siguranță sunt respectate și în privința utilajelor și echipamentelor utilizate, care sunt verificate periodic.

ECHIPA DE MANAGEMENT

Echipa BAT Mediaș este formată din specialiști cu experiență în diferite domenii de activitate, ceea ce ne permite să avem o abordare flexibilă și competitivă în ceea ce privește proiectele pe care le derulăm. De asemenea, membrii echipei împărtășesc aceleași valori și principii, pentru a le oferi clienților noștri servicii de calitate.

PARTENERI

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. Mediaș

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. Mediaș

STRACO GRUP S.R.L. București

CONPET S.A. Ploiești