ÎNCHIRIERI UTILAJE DE CONSTRUCȚII

Pentru a asigura succesul oricăror proiecte de construcții sunt necesare uneltele potrivite, tehnologia cea mai performantă și personalul abil, cu experiență în operarea utilajelor. Plecând de la această premiză, oferim servicii de închiere utilaje de construcție, cu toate verificările periodice la zi și în stare perfectă de funcționare. Utilajele pe care le oferim spre închiriere sunt destinate finalizării cu succes al diferitelor proiecte de construcții din diferite domenii de aplicație.

Închirierea de utilaje de construcții asigură o foarte mare flexibilitate, deoarece sunt eliminate costurile cu reparația și întreținerea acestor utilaje, acestea putând fi închiriate doar atunci când sunt necesare, în special când este vorba despre proiecte ocazionale sau de scurtă durată, care nu justifică achiziția unor utilaje pentru construcții, iar închirierea acestora este o opțiune mult mai fiabilă și mai rentabilă din punct de vedere economic.

Ne dorim ca fiecare client să fie mulțumit de utilajul închiriat asfel încât îl vom ajuta să facă alegerea optimă, oferindu-i totodată detaliile necesare în vederea utilizării sau asigurând prezența unui operator pentru utilajul respectiv. Ne asigurăm de fiecare dată că utilajele noastre întrunesc cele mai bune condiții tehnice, pentru a corespunde cerințelor clienților noștri.

Închiriem utilaje de construcții cu operator, la cerere. Oferim spre închiriere următoarele tipuri de utilaje de construcții:

  • Excavator JCB 200 cu lățimea cupei de 800 mm și 1100 mm;
  • Buldoexcavator CAT 428E;
  • Lansator de conducte CAT 561N și lansator montat pe șasiu de buldozer S1500;
  • Buldozer CAT D5N XL și CAT D5N LGP;
  • Cilindru compactor AMANN cu cilindru cu vibrație și posibilitate de lestare cu apă;
  • Automacara 18t/3m tip TELEMAC, HYDROM și KRAZ