CONSTRUCȚII INDUSTRIALE

Dezvoltarea oricărui sector industrial este influențată de calitatea infrastructurii și a echipamentelor utilizate. Necesitatea unui proces tehnologic fluid și performant, cu rezultate de calitate, justifică necesitatea construcțiilor industriale elaborate, cu un nivel ridicat de utilitate, capabile să ofere spațiu suficient pentru echipamente complexe și să stimuleze eficiența angajaților.

BAT Mediaș S.A. asigură construcția de structuri metalice de dimensiuni mici și medii, cu montaj pe locație, care stimulează dezvoltarea economică, valorifică potențialul companiei și respectă principiile dezvoltării durabile. Dezvoltăm strategii pentru a anticipa și minimiza riscurile specifice activității industriale și pentru a crește eficiența economică, pentru a reduce costurile operaționale și pentru a proteja mediul natural.

Metalul este material care oferă posibilităţi infinite. Fiind utilizat de secole, se poate aplica în multe direcţii, având caracteristici de construcţie şi funcţionare deosebite. Structurile metalice sunt potrivite pentru construcţii industriale reprezentative şi sunt utilizate extensiv în proiecte pentru care se anticipează multe modificări de concepţie. Printre principalele avantaje ale structurilor de metal se numără rezistența materialului, combinarea facilă cu alte tipuri de materiale, utilizarea unor înalte tehnologii de performanță și integrarea unor soluții de sistem inovative.

Structurile metalice se vor confecționa în atelierele societății și se vor monta pe fundație după un proiect tehnic (elaborat de un proiectant autorizat), având toate avizele și autorizațiile necesare. În conformitate cu proiectul tehnic, se vor monta uși, ferestre sau luminatoare, iar dacă este cazul, se va monta acoperișul, precum și jgheaburile de scurgere a apei meteorice. Structura se va îmbrăca apoi cu panouri termoizolante sau alte materiale, conform proiectului.

Rețelele de apă și canalizare, instalația de încălzire, compartimentările și grupurile sociale pot fi executate de societatea noastră.

Instalația electrică va fi executată de o firmă specializată și autorizată, parteneră a societății noastre. Execuția lucrării va începe după ce beneficiarul va obține autorizația de construire.